Toimintamme voimana on Jumalan rakkaus ihmistä kohtaan. Arvomme nousevat Raamatusta ja sen rakkaudellisesta sanomasta. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, Jumalan luoma ja ansaitsee olla sekä Jumalan, että meidän jokaisen ihmisen rakkauden ja arvostuksen kohteena.

Paikallisseurakuntana haluamme toimia Ähtärin parhaaksi välittäen Jumalan rakkauden sanomaa jokaiselle asukkaalle. Olet Jumalalle arvokas! Olemme mukana myös lähetystyössä useammassa kohteessa. Voit tutustua toimintaamme alla olevasta osiosta.

“Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”
— Mark. 16:15

Lapsityö

Lapsille on kerran kuussa pyhäkoulu seurakunnan Jumalanpalveluksen aikana. Ilmoitamme pyhäkouluista Ykköset!-lehdessä, nettisivuilla sekä seurakunnan some-kanavilla.

Kesäisin järjestämme lastenleirin yhteistyössä Haapamäen Helluntaiseurakunnan kanssa. Leireillä on paljon mukavaa puuhaa, esim. kisoja, uintia, hassuja näytelmiä, lauluja, jätskikioski ja Raamatun opetusta. Kaikki lapset ovat lämpimästi tervetulleita!

Kesän 2022 lastenleirin osalta ajankohta ja muut puitteet ovat vielä auki. Päivitämme tietoja tänne heti kun asiat selviävät. Ilmoitus lastenleiristä julkaistaan aikanaan totutusti Ykköset!-lehdessä, nettisivuilla sekä some-kanavilla.

Yhteyshenkilönä Hanne-Mari Karjalainen, puh. 050 355 8446.

Nuorisotyö

Nuorille järjestetään kyytejä lähiseurakuntien nuorteniltoihin ja -tapahtumiin. Ilmoittelemme reissuista Ykköset!-lehdessä, nettisivuilla sekä seurakunnan some-kanavilla.

Silloin tällöin pidetään myös leirejä, Over Night-tapahtumia tms. Niistä ilmoittelemme erikseen.

Yhteyshenkilönä Jaakko Karjalainen, puh. 050 365 2419

Diakoniatyö

Viemme ehtoollista kotiin niille, jotka eivät kykene osallistumaan seurakunnan tilaisuuksiin. Haluamme myös mahdollisuuksiemme mukaan tarjota apua kaikille tarvitseville.

Toritoiminta

Maukkaat lähetysletut ovat yksi kesän kohokohdista monille paikkakuntalaisille sekä matkailijoille. Lähetyslettuja paistetaan joka torstai Ähtärin torilla sään niin salliessa. Samalla on mahdollisuus viettää hetki vaihtaen kuulumisia torillakävijöiden kanssa sekä tehdä muita toriostoksia.

Lähetystyö

Tutustu tarkemmin lähetteihimme sekä lähetystyön kohteisiin ja eri lähetystyömuotoihin, joissa olemme seurakuntana mukana.

Johanna ja Markku Ovaska & lapset
Ovaskat ovat olleet useamman vuoden lähetystyössä Euroopassa. Ähtäri on yksi kannattajaseurakunnista. Markku toimii Eurooppa- aktioiden koordinaattorina ja toteuttajana. Johanna tavoittaa naapuruston äitejä kirpputoritoiminnan ja yhteisten kahvituokioiden kautta.

Fida & Elämä ja Valo ry – Yhdelle vähimmistä-työ Itä-Eurooppa

Fidan osalta seurakuntamme saa tietoa Kirsi ja Veikko Hekkalan kautta Yhdelle vähimmistä -työn etenemisestä. Hekkalat pitävät seurakuntaamme yhteyttä uutiskirjein sekä vierailuin.

Tästä linkistä pääset Kirsi ja Veikko Hekkalan matkaan!

Seurakuntamme tukee säännöllisesti Avainmedia Lähetysjärjestö ry:n tekemää medialähetystyötä.

Burkina Faso
Sijaitsee Etelä-Afrikassa ja on yksi maailman köyhimmistä maista. Paikallisen seurakunnan evankelistat kiertävät kylissä kertomassa sanomaa Jumalasta. Seurakuntana olemme tukemassa kymmentä paikallista evankelistaa ja olemme olleet mukana myös paikallisessa kouluprojektissa.

Koulu on valmistunut ja antaa usealle kymmenelle oppilaalle mahdollisuuden käydä koulua.

Israel-työ (ICEJ, Israel-kassa, Syväntöjen raamattutyö)
Uskomme, että israelilaiset ovat Jumalan erityisen rakkauden kohteena. Rukoilemme, että israelilaisten sydämet avautuisivat ottamaan Jeesuksen vastaan Messiaana. Tuemme raamatunkäännöstyötä sekä messiaanisten juutalaisten ja lastenkotien työtä Israelissa.