Toimintamme voimana on Jumalan rakkaus ihmistä kohtaan. Arvomme nousevat Raamatusta ja sen rakkaudellisesta sanomasta. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, Jumalan luoma ja ansaitsee olla sekä Jumalan, että meidän jokaisen ihmisen rakkauden ja arvostuksen kohteena.

Paikallisseurakuntana haluamme toimia Ähtärin parhaaksi välittäen Jumalan rakkauden sanomaa jokaiselle asukkaalle. Olet Jumalalle arvokas! Olemme mukana myös lähetystyössä useammassa kohteessa. Voit tutustua toimintaamme alla olevasta osiosta.

“Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille.”
— Mark. 16:15

Lapsityö

Lastenleirit ovat suosittuja tapahtumia lapsille. Useiden kymmenien lasten iloiset äänet kaikuvat ulkona ja sisällä erilaisissa toiminnallisissa tuokioissa. Pidämme esillä myös Raamatun sanomaa rakastavasta Taivaan Isästä. Runsas vapaaehtoisten ryhmä huolehtii lasten turvallisuudesta, ruokahuollosta ja leirin ohjelmasta.

Kesän 2019 leiristä yhteydenotot Hanne-Mari Karjalaiseen puh. 050 355 8446. Katso video vuoden 2017 lastenleiristä.

Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoro kokoontuu kerran kuukaudessa harjoittelemaan rukoushuoneellamme. Jos sinua kiinnostaa hengellisten laulujen laulaminen, ota yhteyttä kuoronjohtajaamme Elina Tammelaan puh. 040 740 7762.

Nuorisotyö

• leirit, warkkitoiminta
  • yhteyshenkilö: Jaakko Karjalainen, puh. 050 365 2419
  • warkit  joka toinen viikko, lauantaisin klo 17 – 19

Diakoniatyö

Vierailemme eri hoitokodeissa tervehtimässä asukkaita hengellisillä lauluilla ja pienellä hartaushetkellä. Yhteyshenkilönä toimii Elina Tammela, puh. 040 740 7762.

Toritoiminta

Maukkaat lähetysletut ovat yksi kesän kohokohdista monille paikkakuntalaisille sekä matkailijoille. Lähetyslettuja paistetaan joka torstai Ähtärin torilla sään niin salliessa. Samalla on mahdollisuus viettää hetki vaihtaen kuulumisia torillakävijöiden kanssa sekä tehdä muita toriostoksia. Yhteyshenkilö Viljo R. Koivisto puh. 040 500 7041.

Lähetystyö

Johanna ja Markku Ovaska & lapset

Johanna ja Markku Ovaska perheineen ovat olleet useamman vuoden lähetystyössä Euroopassa. Ähtäri on yksi kannattajaseurakunnista. Markku toimii Eurooppa- aktioiden koordinaattorina ja toteuttajana. Johanna tavoittaa naapuruston äitejä kirpputoritoiminnan ja yhteisten kahvituokioiden kautta.

Kirsi ja Veikko Hekkala

Kirsi ja Veikko Hekkala tekevät työtä Itä-Euroopan romaniperheiden parissa ja asuvat heidän keskuudessaan. Romaniperheiden olosuhteet ovat huonot. Kaikilla lapsilla ei ole mahdollisuutta käydä koulua. Polttopuista on puutetta ja pakkastalvet ovat ankaria koettelemuksia perheille. Lähetysjärjestö Fida ry:n sekä Elämä ja Valo ry:n kautta organisoitu tuki menee suoraan Yhdelle vähimmistä -työn tukemiseen. Lapsille järjestetään leirejä ja kerhoja sekä aikuisille koulusta.

Burkina Faso

Burkina Faso Etelä-Afrikassa on yksi maailman köyhimmistä maista. Paikallisen seurakunnan evankelistat kiertävät kylissä kertomassa sanomaa Jumalasta. Seurakuntana olemme tukemassa kymmentä paikallista evankelistaa ja olemme olleet mukana myös paikallisessa kouluprojektissa.
Koulu on valmistunut ja antaa usealle kymmenelle oppilaalle mahdollisuuden käydä koulua.

Israel

Uskomme, että israelilaiset ovat Jumalan erityisen rakkauden kohteena. Rukoilemme, että israelilaisten sydämet avautuisivat ottamaan Jeesuksen vastaan Messiaana. Tuemme raamatunkäännöstyötä sekä messiaanisten juutalaisten ja lastenkotien työtä Israelissa.